instagram

Skriv tillsammans – den nya Lyriken

Det har snart gått ett helt år med Lyriken, wow. Jag tänkte passa på att skriva lite om insikter och framtid. Det har varit en hel del arbete med att få allt att fungera men nu rullar det.

Bra 1: Det känns fint att sajten är så använd och att texter publiceras. Nya medlemmar registrerar sig dagligen och nya texter kommer in.

Bra 2: Det känns också bra att designen har blivit ännu enklare. Det speglar själva grundidén med lyriken. Enkelt och starkt fokus på texterna.

Bra 3: Lyriken fungerar verkligen överallt. Ingen svensk skrivarsida är så bra på ipad eller i mobilen. Detta syns dessutom i statistiken där hela 35-40% av alla besök kommer från en mobil eller tablet.

Inte bra: Det som som inte känns bra är att Lyriken inte riktigt har bestämt sig för vad den ska vara. I starten tänkte jag blåsa på med många funktioner men efterhand har jag insett att det nog inte är rätt. Nästa år ska jag istället göra ganska få funktioner, men bra sådana.

2014: Kommande år ska jag framför allt bygga funktionalitet för att man ska kunna skriva tillsammans.

Lyriken är ett ställe där man skriver tillsammans.

Exakt vilket uttryck det tar får vi se. Man kan redan nu lägga till en eller flera medförfattare till en text, och fler liknande funktioner kommer.

Dessutom ska jag under 2014 ge mig på att flytta över storasyster Poetfreak till Lyrikens plattform, efterlängtat.